OCTUBRE 2013

 • R4 & DARTH MIKE INAUGUREN L’ESCOLA DE ROCK

  AUTHOR: // CATEGORY: Sin categoría

  Comentarios desactivados en R4 & Darth Mike inauguren l’Escola de Rock

  Avui, dia 14/10/13, han inaugurat l’Escola de Rock, el grup musical R4 & Darth Mike. Aquest grup està compost per en Miquel, el D.J, i en Víctor, que és el bateria. Ens han explicat moltes coses com: què fa un D.J, quan va començar la música D.J i la diferència que hi ha entre la música acústica i la digital (en aquest grup es combinen els dos tipus de música). El vídeo l’ha fet i editat la nostra reportera gràfica Paula González de 3r d’ESO.

   

  la foto 1

  També ens han ensenyat un vídeo d’ells tocant una cançó, a la platja de Castelldefels. Després, ens han ensenyat vàries cançons del seu repertori i, per últim, hem tingut l’oportunitat de probar els seus intruments electrònics(en especial la seva taula de mescles).

  Conclussió: Ha estat un grup bastant interessant, divertit i molt original.

  la foto 2

   Laia Única                                                                     Guillermo Torrubia.
                           
  la foto 4

  la foto 3

 • GRUP IMPULSOR ESCOLA DE ROCK

  AUTHOR: // CATEGORY: Sin categoría

  Comentarios desactivados en Grup Impulsor Escola de Rock

  Ens presentem!

  Som el grup impulsor de la Escola de Rock del curs 2013-2014. Serem els encarregats d’organitzar els concerts y possar al dia la web amb entrevistes, notícies, fotos etc…

  Quines ganes de començar ja!

   

  Grup Impulsor

 • ESCOLA DE ROCK CURS 2013-2014

  AUTHOR: // CATEGORY: Sin categoría

  Comentarios desactivados en Escola de Rock Curs 2013-2014

  Encara no t’has assabentat? Ja està aquí amb nosaltres, al col·legi San Pedro, un any més ESCOLA DE ROCK. Serà un any amb nous grups, noves sensacions, noves emocions i un munt de novetats més! Aquest 14 d’octubre comencem amb els primers convidats, no us oblideu de preguntar-li tot el que vulgueu saber!

  Els encarregats d’ESCOLA DE ROCK us farem fotografies amb les bandes i artistes que vagin venint. També hi hauran vídeos i entrevistes.

  Esperem que veniu a veure les audicions a l’aula de música de les diferents bandes i artistes amb ganes d’escoltar bona música, ballar,participar; perquè després de unes vacances, ja hi som aquí!

   

  descarga